# When can the Contractor start work?

**URL:** <https://reachback.builtintelligence.com/t/when-can-the-contractor-start-work/520>\
**Category:** Time\
**Created:** [12 October 2012 18:03 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/when-can-the-contractor-start-work/520 "2012-10-12T18:03:39Z")\
**Posts on this page:** 2\
**Page:** 1

<div class="post-metadata">

**Author:** ![BuiltIntelligence](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/b/919ad9/32.png) [@BuiltIntelligence](https://reachback.builtintelligence.com/u/BuiltIntelligence)\
**Post date:** [12 October 2012 18:03 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/when-can-the-contractor-start-work/520/1 "2012-10-12T18:03:39Z")

</div>

When can the Contractor start work?

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![BuiltIntelligence](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/b/919ad9/32.png) [@BuiltIntelligence](https://reachback.builtintelligence.com/u/BuiltIntelligence)\
**Post date:** [12 October 2012 18:03 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/when-can-the-contractor-start-work/520/2 "2012-10-12T18:03:51Z")

</div>

The Contractor does not start work on Site until the first access date. Access dates are stated in the Contract Data (see Clause 30.1).
