# NEC3 ECC: When under clause 62.3 a Project Manager's reply is an instruction to submit a revised quotation, is he instructing or notifying the Contractor?

**URL:** <https://reachback.builtintelligence.com/t/nec3-ecc-when-under-clause-62-3-a-project-managers-reply-is-an-instruction-to-submit-a-revised-quotation-is-he-instructing-or-notifying-the-contractor/3539>\
**Category:** Compensation Events\
**Created:** [2 November 2015 07:29 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/nec3-ecc-when-under-clause-62-3-a-project-managers-reply-is-an-instruction-to-submit-a-revised-quotation-is-he-instructing-or-notifying-the-contractor/3539 "2015-11-02T07:29:00Z")\
**Posts on this page:** 1\
**Showing post:** 2

<div class="post-metadata">

**Author:** ![Glenn\_Hide](https://dub1.discourse-cdn.com/flex013/user_avatar/reachback.builtintelligence.com/glenn_hide/32/476_2.png) [@Glenn\_Hide](https://reachback.builtintelligence.com/u/Glenn_Hide)\
**Post date:** [2 November 2015 07:38 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/nec3-ecc-when-under-clause-62-3-a-project-managers-reply-is-an-instruction-to-submit-a-revised-quotation-is-he-instructing-or-notifying-the-contractor/3539/2 "2015-11-02T07:38:29Z")

</div>

I think you have answered your own question here. You rightly say that the PM response can be to instruct a revised quotation. The word there was instruct, not notify.

I think your question here is more a case of “what piece of paper should they be using to confirm this” i.e. if you have separate proforma called a “PM Instruction” and a “PM notification” which one do they use? Franky it does not matter - the important thing is that they are confirming in writing and separately from any other form of communication that they want the Contractor to requote.

---

_[View the full topic](https://reachback.builtintelligence.com/t/nec3-ecc-when-under-clause-62-3-a-project-managers-reply-is-an-instruction-to-submit-a-revised-quotation-is-he-instructing-or-notifying-the-contractor/3539)._
