# Does the Contractor have title to materials from demolition?

**URL:** <https://reachback.builtintelligence.com/t/does-the-contractor-have-title-to-materials-from-demolition/640>\
**Category:** Title\
**Created:** [15 October 2012 12:30 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/does-the-contractor-have-title-to-materials-from-demolition/640 "2012-10-15T12:30:46Z")\
**Posts on this page:** 2\
**Page:** 1

<div class="post-metadata">

**Author:** ![BuiltIntelligence](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/b/919ad9/32.png) [@BuiltIntelligence](https://reachback.builtintelligence.com/u/BuiltIntelligence)\
**Post date:** [15 October 2012 12:30 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/does-the-contractor-have-title-to-materials-from-demolition/640/1 "2012-10-15T12:30:46Z")

</div>

Does the Contractor have title to materials from demolition?

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![BuiltIntelligence](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/b/919ad9/32.png) [@BuiltIntelligence](https://reachback.builtintelligence.com/u/BuiltIntelligence)\
**Post date:** [15 October 2012 12:30 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/does-the-contractor-have-title-to-materials-from-demolition/640/2 "2012-10-15T12:30:58Z")

</div>

Possibly. If the Contractor has title to materials from demolition, it will be stated in the Works Information (see Clause 73.2).
