# Does the Contractor carry the risk of any event after issue of the Defects Certificate?

**URL:** <https://reachback.builtintelligence.com/t/does-the-contractor-carry-the-risk-of-any-event-after-issue-of-the-defects-certificate/228>\
**Category:** Risk and Insurance\
**Created:** [10 October 2012 20:17 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/does-the-contractor-carry-the-risk-of-any-event-after-issue-of-the-defects-certificate/228 "2012-10-10T20:17:57Z")\
**Posts on this page:** 2\
**Page:** 1

<div class="post-metadata">

**Author:** ![BuiltIntelligence](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/b/919ad9/32.png) [@BuiltIntelligence](https://reachback.builtintelligence.com/u/BuiltIntelligence)\
**Post date:** [10 October 2012 20:17 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/does-the-contractor-carry-the-risk-of-any-event-after-issue-of-the-defects-certificate/228/1 "2012-10-10T20:17:57Z")

</div>

Does the Contractor carry the risk of any event after issue of the Defects Certificate?

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![BuiltIntelligence](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/b/919ad9/32.png) [@BuiltIntelligence](https://reachback.builtintelligence.com/u/BuiltIntelligence)\
**Post date:** [10 October 2012 20:18 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/does-the-contractor-carry-the-risk-of-any-event-after-issue-of-the-defects-certificate/228/2 "2012-10-10T20:18:14Z")

</div>

No. Only events between the start date and issue of the Defects Certificate which are not carried by the Employer are Contractor’s risks (see Clause 81.1).
