# Does the Contractor advise the Project Manager on his design?

**URL:** <https://reachback.builtintelligence.com/t/does-the-contractor-advise-the-project-manager-on-his-design/701>\
**Category:** NEC3 and NEC4 Contracts\
**Created:** [15 October 2012 15:02 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/does-the-contractor-advise-the-project-manager-on-his-design/701 "2012-10-15T15:02:36Z")\
**Posts on this page:** 2\
**Page:** 1

<div class="post-metadata">

**Author:** ![BuiltIntelligence](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/b/919ad9/32.png) [@BuiltIntelligence](https://reachback.builtintelligence.com/u/BuiltIntelligence)\
**Post date:** [15 October 2012 15:02 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/does-the-contractor-advise-the-project-manager-on-his-design/701/1 "2012-10-15T15:02:36Z")

</div>

Does the Contractor advise the Project Manager on his design?

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![BuiltIntelligence](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/b/919ad9/32.png) [@BuiltIntelligence](https://reachback.builtintelligence.com/u/BuiltIntelligence)\
**Post date:** [15 October 2012 15:02 UTC](https://reachback.builtintelligence.com/t/does-the-contractor-advise-the-project-manager-on-his-design/701/2 "2012-10-15T15:02:47Z")

</div>

Yes. The Contractor advises the Project Manager on the practical implications of the design of the works (see Clause 20.3).
